31 oktober 2013

1. Min dotter gillade min avokado-hallonsmootie som vi delade. Nu vet jag hur jag ska få i henne avokado. He he! 
2. Min kollega var ledsen för hon trodde att hon förstört en k-märkt vägg och jag gav henne tröstade ord om att det inte var hennes fel.
3. Det med idag var sen sköna stämningen på jobbet. Vi smyckade för Halloween och alla var på glatt humör.
Kom till Marion's i helgen om du vågar!

30 oktober

1. Visst blir man glad av att handla! Om det så bara är för att fylla på te-förrådet. 
2. Förde över pengar och anmälde VAB. Hittade min kod till visa-kortet
3. Det bästa med dagen var att jag lyckades boka två biljetter till en busstur i Milano med "Nattvarden". 
Tea for me! 

29 oktober 2013

1. Jag fick beröm i ett mail från en gäst som varit där tidigare. Jag behöver det så mycket om jag inte ska gå under.
2. Frågade om ledigt under jul. Nu jobbar jag visserligen inte helg så det var ingen fråga egentligen, men det bar skönt att få det bekräftat.
3. Det bästa med dagen var att jag hittade en lista med 100 saker att göra innan man dör och jag insåg att jag gjort  57 saker. 
Små ord som gjorde min dag!


28 oktober 2013

1. Det som gjorde mig glad idag var att jag slapp svara i telefonen och fokusera på Halloween-inköpen på jobbet.
2. Jag jobbade över och slapp därmed minustummar.
3. Det bästa med dagen var att min man sa precis det jag behövde höra när jag för en stund tappade tron på mänskligheten. 
Min man är bäst! Ingen protest!


27 oktober 2013

1. Det som gjorde mig glad idag var att mamma kom på besök (ska stanna och vara barnvakt några dagar) och hade med sig "ost på språng" från hennes affär. Gott!!!
2. Jag fick familjen att storhandla. Sånt som inte är så roligt att göra men så skönt att ha kylen och frysen full.  A satt så snällt i kundvagnen hela tiden. 
3. Det bästa med dagen var att vi fick vara tillsammans. Ingen stress eller prestationskrav. Idag var en dag då vi bara va.
Ost på språng!


26 oktober 2012

1. Det som gjorde mig glad idag var att jag fick ett sms från en vän. Smsen är alltid så härligt sprudlande av energi. Trots att vi inte bor i samma stad och ses väldigt sällan så skickar vi sms som påminner om att vi tänker på varandra.
2. Jag insåg att jag inte skrev något här igår. Det som var bra var att jag inte känt nån ångest över att hoppa över en dag. Ska jag vara ärlig så var det en bra dag igår. Jag glömde bara bort och det måste man få göra ibland. Målet är såklart att skriva varje dag.
3. Det bästa med dagen var familjens gratis-utflykt till Skansen. Alla Coop-medlemmar gick in helt gratis. Vi såg en massa djur och åt våfflor.
Vad säger geten? Bäääää!!!!24 oktober 2013

1. Min morgonpromenad gav mig solsken, P3-dokumentär om Norrmalmstorgs-dramat. Komiskt nog passerade jag platsen för händelsen på väg till jobbet.
2. Ibland känns det inte som om man gjort nåt bra. Det enda jag kommer på är att jag erbjöd en smörgås till en kollega på jobbet. Ibland räcker det lilla! 
3. Det bästa med dagen var att Solbritt och Ingvar kom hit. De sover här en natt innan de åker vidare till Bryssel. 
Norrmalmstorg i Stockholm 8.44

23 oktober 2013

1. Det som gjorde mig glad idag var att min kollega Ida utsåg mig till hennes partner i operation "Halloween utsmyckning på jobbet". 
2. Jag dammsög hela lägenheten, dammade, dränkte badrummen med klorin samt skurade alla golv. Pust!
3. Det bästa med dagen var att alla jag tycker om på jobbet var där idag. Visst, stämningen var inte på topp, men vi kunde i alla fall beklaga oss för varandra. 
Nu är det rent!!!

22 oktober 2012

1. Det som gjorde mig glad idag vara att  jag och Andreas tog samma tunnelbana in till jobbet. Det vill säga extra puss- och hålla handentid. 
2. Jag betalde en räkning och satte i resterande på autogiro. Ännu en sån sak som tar fem minuter att göra men som man ändå drar sig för.
3. Det bästa med dagen var att jag hittade en hemsida ( boredpanda.com) som hade många roliga artiklar och annat onödigt vetande. En sida handlade om felstavningar på sms när man använt autocorrect. Det blev väldigt galet! Jag skrattade så jag grät och hade svårt att samla mig när det ringde.
Detta gjorde min dag!!!

21 oktober 2013

1. Fick några komplimanger för min rosarandiga kappa. Det får jag ganska ofta! Det är uppfriskande att lysa upp i höstrusket och att folk uppskattar den. 
2. Att jag skrev upp oss först av alla på utvecklingssamtal på förskolan. Hade jag väntat hade det inte funnits bra tider kvar. Jag är expert på att skjuta upp sådana saker. Som inte alls tar varken tid eller energi.
3. Det bästa med dagen var att få krypa upp i soffan efter att A somnat och titta på "Dessertmästarna" .
Yummy!!! 


20 oktober 2013

1. Jag fick en stund för mig själv i badrummet. Där rakade jag benen, la ansiktsmask, peelade kroppen,  hårinpackning, klippte naglarna och smörde in hela kroppen. Nu är jag så ren man kan bli.
2. Rensade bort sommarskorna ur garderoben. Skönt med lite plats!
3. Det bästa med dagen var att jag fick "attackpussa" min dotter så mycket jag ville. Hon sa aldrig ifrån! Inte en enda gång. 
Vi ses nästa år!

19 oktober 2013

1. Jag blev glad när jag hittade ett nyöppnat frozen yoghurt-ställe på Skrapan. Påminner mig både om Hawaii och Barcelona.
2. Jag förde över mina foton från telefonen till datorn. Har dragit mig för det alldeles för länge.
3. Det bästa med dagen var myskvällen med maken, fruktsallad och sällskapsspel

En date i hemmet! 

18 oktober 2013

1. Jag blev glad av alla kramar och komplimanger jag fick på jobbet idag.
2. Jag slog några strikes på bowlingen. 
3. Det bästa med dagen var att jag fick spendera kvällen med min familj och Andreas bror med familj. Vi ses så sällan eftersom de inte bor i Sverige.

Tre strikes på en serie är bra enligt mig! 

17 oktober 2013

1. Berättade en glad nyhet för min kollega på jobbet. Hon svarade med ett "grattis" och tände ett stort tomtebloss som sprutade gnistor som en raket. Det är så glada nyheter ska mottagas! 

2. Jag fick ett städryck! Ett litet men väl värt att nämnas!

3. Det bästa med dagen var min morgon promenad genom Stockholm via Skeppsbron. Ur lurarna strömmade franska låtlistan på Spotify och jag drömde mig bort till Paris. Började leta efter närmaste boulangeri för att köpa dagafärskt bröd och lade märke till statyer och byggnader jag aldrig sett förut. 

Stockholm eller Paris?

16 oktober 2013

1. Mitt internet på telefonen slutade fungera. Detta gjorde att jag tittade mig omkring på tunnelbanan och träffade en barnsomsvän. Då åt vi skumsvampar, tittade på Dirty dancing och var olyckligt kära. Nu bor vi i samma stad och ses spontant på stan då och då.

2. Vågade fråga nya förskolechefen om mitt mail hon fortfarande inte svarat på, inför alla föräldrar på föräldramötet ikväll. Mannen tyckte det var kaxigt gjort!

3. Det bästa idag var denna bloggidé. Jag såg helt plötsligt dagen i helt nytt ljus och tänkte positiva tankar hela tiden. Det funkar redan! 

Jag fick ett svar för att jag vågade fråga!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0